Wij stellen ons voor

Onze familie-apotheek, apotheek Stas, staat reeds 3 generaties lang voor u klaar.
In 1968 startte Antoon Stas het mooie verhaal in Hoeilaart, waarna zoon en schoonzoon Guido en Alex graag de fakkel overnamen, en sinds 2018 is ook kleindochter Virginie afgestudeerd als apotheker.

Elke dag en elk moment proberen we jullie vakkundig maar ook met het nodige luisterend oor verder te helpen, en dit steeds met veel passie.

U kan uw voorschriften of bestellingen via deze website aan ons doorgeven dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaar staat wanneer u langskomt. Als u dit wenst leveren we de medicatie ook aan huis.

Kies ons als uw huisapotheker. Door het aanmaken en beheren van uw persoonlijk medicatieschema volgen we uw geneesmiddelengebruik op een veilige en duidelijke manier op en vermijden we tegenstrijdige of dubbele medicatie.

Als Zorgpuntapotheek streven we ernaar om u, wanneer u het moeilijk hebt, de mogelijkheid te geven toch gewoon, langer of beter thuis te laten wonen.
Verhuur of aankoop, klein of groot materiaal, kijk op www.zorgpunt.eu of vraag ernaar in de apotheek.
Wij verhuren en verkopen thuiszorgmaterialen zoals: elektrisch verstelbaar ziekenhuisbed, AD matras, elektrische bedlift, toiletstoel, relaxzetel, rolstoel, hometrainer, scooter, CPM toestellen, trapliften …
U kan bij ons ook terecht voor incontinentiemateriaal Tena aan 20% korting.

We bieden tevens terugbetaalde mobiliteit aan zoals een looprek, rollator, rolstoel of scooter.